Weekenergie 01-11-2021

Steeds meer Bewustwording

Houdt je aandacht je focus, vooral deze komende tijd, goed op jouw energiehuishouding. Waar geef ik mijn aandacht aan, ofwel waar leid ik mijn kostbare energie naar toe. Geef ik mijn energie aan mijn eigen creaties of word ik (af)geleid mijn energie ergens anders aan te geven. Word ik afgeleid, zit ik al in een afleiding? Dit ervaarde ik afgelopen dagen heel sterk en dit zal de komende periode alleen nog maar opvallender en intenser worden, tenzij je volledig aanwezig bent. Focus en bewust aanwezig zijn (in je lichaam) in het huidige moment wordt steeds belangrijker, was het altijd al, maar vooral nu in deze uitdagende en chaotisch ogende tijd is dit onder andere de sleutel om je energie in balans te houden. 

We zijn momenteel constant aan het transformeren, door hoge energetische frequenties en de planetaire ontwaking/shift die nu gaande is, waardoor we in een snel tempo door onze innerlijke processen gaan om onszelf weer vanuit heelheid te ervaren en dit uit te dragen. Onszelf hierdoor steeds meer doorziend en doorvoelend, ons bewustzijn hierdoor constant aan het verruimen, steeds sneller en sneller. Daarnaast merk ik nu ook op dat bewuste manipulatie nog meer ingezet word om je doelbewust weg te houden, af te leiden jouw zuivere intenties uit te voeren om de nieuwe aarde in jezelf uit te gaan dragen. Dit kan al gebeuren door letterlijk één seconde niet volledig aanwezig te zijn. Hierdoor kan er doelbewust iets in jouw tijdlijn geschoven worden, ingevoegd worden, waardoor jij jouw energie gaat geven aan iets wat in dat moment niet in jouw intentie lag. 

Van de week gebeurden er twee situaties die zo vreemd waren, dat het mij echt opviel, alsof ik door tijdsmanipulatie afgeleid werd, er iets ingevoegd werd in mijn tijdlijn, in een verhaal getrokken werd op het moment ik heel even niet alert was. 

Ik was in een creatieve werkbespreking, lekker in mijn flow. Ik pakte mijn telefoon en bijna als vanzelf opende er zich een email. Alsof deze net binnenkwam, zo in mijn scherm. Ik las de email. Er was een melding van mijn internet provider dat het wachtwoord van mijn wifi gewijzigd was. Ik was gelijk afgeleid en zat hierdoor in een aantal verhaallijnen tegelijk. Ik appte eerst mijn kinderen om te vragen of zij hier iets van wisten. Het leek me wel vreemd dat zij dit überhaupt zelf gedaan zouden hebben, dit konden ze namelijk niet, maar ik appte ze toch maar gelijk even. Nee hoor, was het antwoord. 

Vervolgens ging ik helemaal op in het verhaal en legde al mijn energie hierin. Mijn gevoel gaf mij intussen wel al signalen dat er iets niet klopte aan dit verhaal maar ik ging er toch in mee. Ik belde mijn provider of zij iets meer konden vertellen. Terwijl ik alweer 3 minuten in de wacht stond, had ik even de ruimte en bekeek ik nogmaals de email en zag nu opeens dat de email van een half jaar geleden was. Ik hing gelijk de telefoon op. Ik herinnerde mij dat ik van de zomer een keer iets gewijzigd had maar dat was maanden geleden……….. net als deze email dus. Hoe kwam het dat een email van een aantal maanden geleden zich opeens midden in mijn beeldscherm opende, mijn aandacht trok alsof deze mail net binnen kwam.  Ik moest achteraf lachen om mijzelf maar vond het wel opvallend. 

Een dag erna was ik net klaar met mijn dochter bellen. Vervolgens ging ik even naar de keuken en toen ik terugkwam om weer verder te gaan met mijn werk zag ik opeens een pop-up, een melding in mijn scherm schieten dat ik net twee gemiste oproepen had van haar. Ik belde haar weer op en vroeg of er iets was. Ze zei van niet en vroeg waarom. Ik melde vervolgens dat ik net twee gemiste oproepen van haar had ontvangen. Ik kon trouwens deze gemiste oproepen niet meer terugvinden op mijn telefoon.  

Ik noem dit alles even tijdsmanipulatie of een invoeging van iets (kan ook uit het verleden) dat bewust letterlijk in je huidige tijdlijn wordt geschoven. Alleen dit keer is het niet een blokkade of onverwerkte trigger maar afleiding. Om mijn energie, in mijn beleving, weg te leiden of in ieder geval niet te laten gebruiken waar ik het zelf voor wil gebruiken: volledige aanwezigheid en doelbewuste creatie vanuit mijzelf. 

Vannacht lag ik op bed en zomaar uit het niets kwamen diverse gedachten en beelden in mijn energieveld. Geen triggers of een innerlijk proces waar ik in dat moment in zat of mee bezig was bewust of onbewust maar letterlijk beelden en gedachten waar flinke lage energieën aan gekoppeld waren. Alsof er uit het niets lage frequente energieën in mijn systeem geplaatst werden. Ik drukte ze bewust weer weg. Ik was mij in dat moment heel bewust dat dit niet van mij was, dat ik hier ook zelf niks mee wilde of iets mee moest.  Mijn zoontje sliep toevallig die nacht bij mij en was ook nog wakker. Ook uit het niets zei hij, toen ik dit in mijzelf weer had rechtgezet. Mama, ik voel mij al heel de dag niet fijn. Heel de dag denk ik aan vervelende dingen en ik raak het niet kwijt maar ik weet niet waar het vandaan komt. Dit gebeurde dus ook bij hem. 

Bovenstaande voorbeelden meld ik niet om angst aan te wakkeren want zodra jij je bewust wordt (bent) van deze dingen kan je dit binnen één seconde zelf wijzigen en aanpassen, in jezelf. Ik meld dit puur om je bewust te maken, van jezelf. Waar is jouw aandacht, ben je aanwezig, ben je afgeleid. Ga niet mee in negatieve verhalen waarvan je weet dat deze jouw energie wegtrekken. Wees je zeker bewust van wat er speelt maar verlies jezelf hier niet in. Wordt je bewust van waar iets vandaan komt. 

Als er een verschuiving in jezelf plaatsvind, of je wordt afgeleid en bent plots in iets verwikkelt geraakt, waar eigenlijk geen aanleiding toe was, ga hier dan niet in mee. Blijf dan dicht bij jezelf en voel, maar vooral neem in dat moment letterlijk even je ruimte in. Voel wat er gebeurt maar stel jezelf ook de vraag, wat gebeurt hier nu eigenlijk. Neem echt even ruimte in, buiten jezelf en in jezelf. Wees AAN-wezig, door letterlijk even stil te staan en je ruimte in te nemen, je ruimte en energie terug te nemen. 

Je zal steeds meer middels frequentie/trilling middels gevoel gaan communiceren met jezelf, met je omgeving met anderen. Als je onbewust ergens in een verhaallijn bent beland, in een afleiding, VOEL dan hoe deze afleiding voelt. Voelt dit niet goed, voelt dit off/vreemd, gaat dit gepaard met angstgevoelens of een andere verlagende energie? Stop dan even met wat je aan het doen bent en kom weer even volledig terug bij jezelf. Hierdoor overzie je alles meer en blijf je in je eigen energie, start je weer vanuit jezelf, gecentreerd. Wees AAN-wezig, zo doorzie en voel jij jezelf maar hierdoor ook steeds meer alles om je heen.  

Het zijn prachtige, duizelingwekkende, uitdagende, big time uit je comfortzone, begrenzende maar tegelijkertijd vooral grenzeloze tijden.  De nieuwe aarde is er al, in jezelf. Blijf aanwezig in en met jouw eigen intenties en dit vanuit je hart creëren en manifesteren, leven. Hoe meer jij in jouw hartfrequentie aanwezig bent, hierdoor jezelf meer en meer gaat dragen, voelen en belichamen ofwel aanwezig bent, hoe minder je afgeleid kunt worden. 

Blijf in afstemming met jezelf, voel al de lagen in jezelf en om je heen maar kom telkens weer terug bij jezelf, daar waar het stroomt in jezelf, daar waar oneindige overvloed is en geen beperking. 

In verbinding , Ursula Hilgers