Wat een ervaring!

Ik was lekker ontspannen. Af en toe een beetje weg dutten. Ik had een vredig gevoel.

Het verslag van de sessie is heel mooi en heel precies. Zo bijzonder, alles klopt. De bespreking van het verslag was zo fijn. Uit mijn jeugd kwam een hele mooi gedeelte naar boven die ik helemaal vergeten was. Het was zo fijn om dit weer eens mee te maken. Het gaf mij een heel blij gevoel. .

De integratie sessie/bespreking naderhand met Ursula heeft me heel goed gedaan.

Dank je wel lieve Ursula. Ik ben blij dat ik de Healing heb mogen meemaken.

Het is zeker een aanrader.

Lieve groet, 

Edseline Andries

Ik heb van Ursula een prachtige healing en reading sessie ontvangen. Zo bijzonder dat het precies klopt. Ursula heeft woorden gegeven aan iets wat ik al heel lang voel, maar niet kon benoemen.

Het verslag van de sessie per mail is heel mooi beschreven precies zoals het is. Telkens als ik het lees valt er weer een kwartje. Het is letterlijk het integreren van de reading.

Fijn ook dat Ursula naderhand aanbied om het na te bespreken. Ursula heeft mij toen echt gerust gesteld dat het integratie gesprek voor iedereen anders verloopt. Hierdoor kon ik de vragen stellen die voor mij belangrijk zijn. 

Dankjewel lieve Ursula voor de mooie reading jij hebt mij weer een stuk verder geholpen op mijn pad. 

Liefs, 

Tiziana Sinceri

De Healing:

Was heerlijk ontspannen, heb alles rustig laten gebeuren en heb bewust gevoeld dat er een vredige gemoedsrust over mij kwam.

Zag mooie kleuren en voelde energie stromen in handen en voeten.

De Reading:

Wat een mooie tekst: op een positieve manier en zo uitgebreid, heel herkenbaar.
Ik kan mijzelf helemaal vinden en gebruik het als een mooie bevestiging dat ik op de goede weg ben en als aanmoediging om verder te groeien en ontdekken.

 

………blij dat ik deze Reading/healing heb mogen mee maken.

 

Bedankt,

Ans van Dijk

Het was bijna 20.00 uur en ik stak de kaarsjes op mijn slaapkamer aan. Ik had besloten op bed te gaan liggen met een heerlijk dekentje om mij heen en mijn favoriete edelstenen langs mij. Vooraf had ik een heerlijk uitgebreid bad genomen zodat ik volledig schoon gevoeld kon worden door Ursula. Dat zei mijn gevoel althans dat dit voor mij zou bijdragen aan een volledige overgave van mijzelf aan de healing.

Ik sloot mijn ogen terwijl ik luisterde naar prachtige rustgevende muziek. Een gevoel van rust kwam naar boven nadat ik een paar keer diep ademhaalde. Ik was er klaar voor en liet me steeds dieper zakken in ontspanning. Ineens voelde ik dat mijn energie veranderde en ik kreeg er zelfs een glimlach van. Heerlijk, dacht ik. Wat fijn dat ik me zo mag voelen. Het gevoel was alsof ik besprenkelt werd met een enorme hoeveelheid liefde en vrede. Zo’n vredig gevoel had ik nog nooit eerder ervaren, zelfs dat ik er automatisch van ging glimlachen. Terwijl ik genoot van dit heerlijke gevoel, zakte ik zo diep weg dat ik ineens merkte dat ik wakker werd met mijn mond open. Oh nee, dacht ik. Ik zal wel erg moe zijn geweest want ik ben gewoon helemaal weg geweest. Mijn keel was ontzettend droog. Wat wil je als je met je mond open hebt geslapen, dacht ik nog!

Een aantal dagen later verscheen de mail van Ursula met een uitgebreid verslag. Ik was helemaal ondersteboven van haar accurate woordenschat en de verhaallijn die erin verwerkt zat.

Wat ik kan delen is dat het echt 100% klopte, van mijn ervaring en gevoel als kind tot mijn verlangen als volwassene. Het heeft mij inzicht gegeven en vooral ontzettend veel erkenning voor wie ik in wezen ben. Dat alle overtuigingen die ik had aangenomen in de afgelopen 36 jaar, oordelen waren van anderen en echter niks zei over wie ik in wezen ben. Dat dat zelfs anders kan zijn als hoe ik mij heb gedragen of soms gedraag.

Het was werkelijk prachtig en ben Ursula tot op de dag van vandaag dankbaar dat zij mij dit cadeau heeft gegeven. Mocht je heel graag willen weten hoe het voelt om ultieme liefde en vrede te voelen voor jezelf zodat jij kunt helen van je verleden? Raad ik het oprecht aan, ik ben het levende bewijs dat dit een waardevol geschenk is!

Liefs,

Natascha van der Doelen

Wauw!!! 4 pagina’s…

En alles zo herkenbaar binnen mijn proces en groei!

Mooi om te zien of eigenlijk bevestigd te krijgen waar ik sta en wat ik allemaal in mijn mars heb. Ik heb deze reading ontvangen ter voorbereiding op een verdiepende opleiding (ik heb een eigen praktijk voor healing en innerlijke groei maar wil zelf ook altijd graag verder groeien).

Het geeft precies weer waar ik nu sta en welke verbindingen ik al kan maken met de wereld van energie. Waar ik nog meer in mag verdiepen zodat de verbinding alleen maar krachtiger wordt.

Kortom een hele waardevolle healing en reading die ik al heel vaak opnieuw heb gelezen en waar ik steeds weer diepere info uit krijg.

Tnx Ursula!

Liefs,

 

Maud Vrenssen

Lieve Ursula,

Ineens was het zover, mijn eerste soul reading.

Natuurlijk had ik er wel van gehoord en over gelezen. Om een beeld te vormen wat jouw ziel je te vertellen heeft is heel moeilijk.

Des te mooier is het wanneer je het resultaat op papier ziet en doorneemt, en nog een keer gewoon om jezelf weer te verbazen. Alles wat er staat gaat echt over jou en je weet dat het waar is.

Vanuit je bewustzijn is er alleen vaak zo veel ruis dat je er niet bij kunt. Het is echt een reading waar ik iets mee kan. Daarbij geef je ook nog mogelijkheden wat ik zou kunnen doen om verder te komen.

De healing zelf was een bijzondere ervaring. We spreken een tijd af en natuurlijk gaat net daarvoor de telefoon en wordt het alsnog rennen om uiteindelijk onvoorbereid aan de healing (en reading) te beginnen. Even tot rust komen een paar bewuste ademhalingen en daar gaan we.

Tijdens de healing heb ik veel licht ervaren. Stromen van warme energie door mijn hele lichaam. Het meeste is me de activiteit in mijn hoofd bijgebleven. Veel druk op het voorhoofd, de kruin en eigenlijk alles daartussen.

Dank je wel voor deze prachtige ervaring.

Groet,

 

 

Geert

Dag Ursula,

De healing heb ik ontzettend ontspannen ervaren.

Tijdens de eerste minuten voelde ik heerlijk energie stromen en begon ik snel te ontspannen. Na 35 minuten gesluimerd te hebben, werd ik ineens weer klaar wakker.

Als ik de reis lees dan resoneert dat zeer sterk met mij.

Dit zijn mijn processen waar ik steeds bewuster van wordt. Mijn uitdaging is mijzelf meer rust te gunnen, vanuit rust (weet ik) kom ik heel goed in contact met mijzelf.

Je omschrijving is een liefdevolle reminder voor mij.

Hartelijk dank Ursula, lieve groeten

Carin Smeets

Hallo lieve Ursula,

Een week geleden mocht ik genieten van een healing met reading van jou, ontzettend dankbaar voor dit mooie kado! En wat een inzichten ik al heb gekregen na het lezen van de reading. Laat ik je zeggen dat je nagels met koppen slaat (uitdrukking hier in België als je helemaal juist zit 😉 ). Op die week tijd is er wéér een stuk in mijn leven in positieve zin veranderd.

De kleine verschuivingen zijn al een tijdje aan de gang en brengen me een andere kijk op de dingen, juist zoals je zegt :-). Mijn leven is momenteel een oase van kleine veranderingen, aanpassingen, mezelf leren kennen, nog meer naar binnen gaan, het “proces” startte zelfs op de dag dat ik me aanmeldde voor de healing/reading! 🙏

Dus nogmaals dank je wel en ben ontzettend blij dat ik mezelf dit gegund heb!

Warme groet,

Anita Verholen

Hallo lieve Ursula,

Ik wilde je nog bedanken voor de mooie Soul Reading en Healing. Veel herkenning en bevestiging en ook meer duidelijkheid (en soms even slikken;).
Ik voel me erg goed en vanuit daar flow ik meer in de reis van m’n ziel. Alles wat daarna kwam, (cursus, leraren, fijne vakantie) sloot ook precies aan, nog een fijne bevestiging.
Dus nogmaals bedankt. Hartelijke groet,
Lobke Burgers

Wat een prachtige Soul Reading.

Het was een aparte ervaring, ik voelde me net alsof ik in de ruimte was. Was een mooie reis.

Met de reading kan ik me helemaal in vinden. Ben blij met de uitkomst en wat voor moois me te wachten staat.

Bedankt Ursula,

 

Meredith Leito

Deze vorm van healing/reading heeft mij een stuk dichter bij mijn ware kern gebracht. Puzzel stukjes van jaren geleden vielen mooi in elkaar. Ik zag ineens de verbindingen. De mooie symboliek van de reading werd direct door mijn ziel vertaald en in verband gebracht met gebeurtenissen uit mijn leven. Hierdoor is het pad wat ik bewandel veel bewuster geworden.

Deze vorm van healing en reading raad ik iedereen aan die zichzelf beter wil leren kennen.

Johanna Brusse

In de eerste momenten van de reading voelde ik al onze energetische verbondenheid tot stand komen. Niet alleen voelde ik me liefdevol en warm gedragen, ik kreeg ook een groot oppervlak te zien, versierd met blauw-zilverkleurige regendruppels die perfect symmetrisch georganiseerd waren. In Ursula haar reading verslag las ik achteraf dat zij boodschappen ontving die blauwe elektrische lichtflitsen en bollen bevatten. Onze zielen waren inderdaad in diepe verbinding! Tijdens de reading nam de energetische verbondenheid alleen maar toe, en ik voelde me ook heel beschermd. Ik kon veilig wegzakken in onze samengesmolten energetische velden. De dag erna zinderde de hele dag de verbondenheid en liefde, waarmee de reading gegeven was, nog na. Ik voelde me meer “heel” en coherent. Alsof alles rustiger en duidelijker was op mijn pad. Er was inderdaad constructief gewerkt aan mijn energetische structuur!  

Wat mij het meest is bijgebleven, is hoe accuraat haar symbolische – en soms heel concrete – boodschappen mijn levensfase beschrijven. Haar verwoordingen lijken de stem te zijn van mijn eigen hogere zelf: waar ik me nu op mijn levenspad bevind en waar ik momenteel mentaal en spiritueel aan werk, heeft Ursula feilloos aangevoeld. Haar reading verslag was een zeer welgekomen bevestiging van het pad waarop ik me momenteel begeef.

 

Olivier Loose

Ik was blij verrast dat de afspraak in de avond kon plaatsvinden en ben dan ook direct in slaap gevallen nadat de healing begon. De volgende ochtend voelde ik duidelijk dat er ontzettend veel in beweging was gebracht.

Het lezen van de reading na afloop heeft een diepe indruk achter gelaten en veel inzicht gegeven in de processen waar ik in zat.

Dank voor je liefdevolle bijdrage!

 

Regina van Eijk

Wat een mooie ervaring! Heel bijzonder hoe Ursula op afstand kan invoelen en afstemmen op iemands energie, op iemands zijn. Ik voelde me al een paar weken overvraagd en dolende. Een drukke tijd van zorg lag achter me, afscheid nemen en verwerking en ik leek de draad maar niet op te kunnen pakken om weer verder te gaan. Geen idee waar te beginnen en toen Ursula’s healing voorbij kwam, voelde dat als het juiste moment. Ik wilde graag wat hulp, richting of bevestiging ontvangen. Ik ben tijdens de sessie op bed gaan liggen en voelde na een tijdje wat tintelingen. Soms warm in mijn buik of juist in armen en benen. Daarna weer kouder. Ik zakte soms wat dieper weg in slaap en achteraf was ik volledig ontspannen. Ik heb die nacht fantastisch geslapen!

Na een paar dagen ontving ik het verslag van mijn healing en daarin stond precies omschreven hoe ik me voelde. Ik heb het letterlijk met tranen in mijn ogen gelezen. Het was zo spot-on! Dat gaf een fijn gevoel van (h)erkenning en gezien worden. Wat Ursula gevoeld en gezien heeft, sloot aan bij hoe ik mij voelde en mijn twijfels. Op een zachte en liefdevolle manier kreeg ik in de healing ook wat richting mee. Op een positieve manier gaf de healing aan waar ik op mag vertrouwen. Het voelde voor mij als een vriendelijke bevestiging, een aanmoediging en het sterkt me in het nemen van een volgende (kleine) stap.

Nogmaals dank Ursula! Het is echt een aanrader voor als je je overweldigd voelt en even terug wil naar je kern voelen.

Patricia Ferdinandus