Werkwijze

Zodra je een afspraak hebt ingepland in mijn agenda (dag en tijdstip) ontvang je een bevestiging van de afspraak. Op het afgesproken moment zal je de Soul Healing ontvangen.

Ik faciliteer een veilige omgeving waarin de healing plaatsvindt. De healing en reading gebeurt op afstand. Je kan dus vanuit een vertrouwde omgeving, thuis op de bank of in bed de healing ontvangen. Zorg er wel voor dat je niet gestoord kan worden tijdens de healing en dat jij je in een omgeving begeeft waar jij je veilig en ontspannen voelt.

Er zal vervolgens een energetische healing starten vanuit het Source/Bron veld, helemaal op jou afgestemd voor dit moment. Hiervoor hoef je niks te doen, alleen in overgave de healing ontvangen. Het duurt circa 45 minuten.

Tijdens de healing kan het gebeuren dat jouw hogere zelf en de source mij beelden laten zien (boodschappen) waarvan ik een vertaalslag maak naar jou. Ik ben dan de observeerder. Soms meld ik alleen dingen die ik zie (zonder enige uitleg) omdat dit dan simpelweg puur voor jou bedoeld is (bijvoorbeeld symbolisch) om te begrijpen/herkennen én ik ontvang boodschappen middels beelden die zich tot één of meerdere verhalen ontvouwen. De healing gaat uiteraard tijdens deze boodschappen nog steeds op volle kracht door.

De healing en reading ondersteunt jou in jouw proces weer meer te stromen in jezelf daar waar jij jezelf mogelijk nog blokkeert. Zodat je weer meer vertrouwt op je eigen innerlijke kracht en innerlijke leiding, door de verbinding met jezelf weer beter te voelen.

Verder is het goed om nog even  te benadrukken dat:

  • een energetische sessie energie in beweging brengt, dit draagt er aan bij dat geblokkeerde energie weer gaat stromen. Wat inhoud dat er het één en ander kan loskomen zowel in je fysieke lichaam als op emotioneel vlak (energetische blokkades). Dit ondersteunt je om steeds weer iets dichter bij jezelf te komen, jezelf nog meer te voelen en te ervaren.
  •  een reading vanuit jouw Hogere Zelf geen kant en klare oplossingen biedt maar jou wel richting geeft. Jij bent en blijft de creator van je eigen leven, om hier zelf invulling aan te geven. Inzichten worden verkregen door zelfonderzoek maar vooral door het invoelen van jezelf. Het gaat om het (h)erkennen van eigen blokkades en zelfbeeld. Dit gaat uiteraard in stapjes, het zijn innerlijke processen die je doorloopt.

Doordat je weer meer stroomt in jezelf, meer in verbinding bent met jezelf; zal je meer (zelf)liefde gaan voelen in elke cel van je wezen en beter toegang hebben tot de antwoorden die jij nodig hebt omdat je meer in resonantie bent met je hartfrequentie.

Na afloop

Na jouw healing zal ik het verslag, audio of geschreven, verder uitwerken en doorsturen. Je zal jouw reading binnen 1 of 2 dagen per mail ontvangen. 

Lees of hoor het verhaal alleen zoals jij dit interpreteert. Voel vooral dat wat met jou resoneert.

Bij jouw reading verslag zit tevens een link voor een integratiesessie. Je kunt uiterlijk 4 weken na ontvangst van jouw reading een online zoom sessie van 30 minuten inplannen. Mijn advies is om een integratiesessie in te plannen nadat je het verslag meer dan 1 keer hebt gelezen.

Tijdens deze zoom sessie kan je vragen stellen over jouw Soul healing & reading en kunnen we, daar waar het zich ontvouwt, nog bepaalde vraagstukken verder uitdiepen.

Nazorg

Wees lief voor jezelf en je lichaam. Ik raad je aan niet direct weer over te gaan naar de orde van de dag. Je lichaam en geest heeft tijdelijk in een verhoogde frequentie gezeten en moet zich na de healing weer even aanpassen. Neem een korte rustperiode na de healing en drink veel water. Mocht je in slaap vallen, wat veel gebeurt als de healing ’s avonds plaatsvindt, dan raad ik je aan de volgende dag veel water te drinken. Dit omdat er grote kans is dat afvalstoffen en vastzittende energieën in je lichaam loskomen en afgevoerd willen worden.

Mentaal en fysiek kan je gedurende de dagen erna verschil voelen. Fysiek wat later omdat je lichaam een zeer vaste vorm heeft, dichte energie, wat enige tijd nodig heeft om de ontvangen energieën te integreren/op te nemen.

Bijdrage bestaande uit:

  • Energetische Soul Healing: 45 minuten.
  • Afstemmen/finetunen en uitwerken van het Soul uitgebreide Reading verslag.
  • Een integratie sessie van 30 minuten (zoomafspraak) om de healing & reading verder te integreren
  • € 155,00 incl. BTW