Weekenergie 22-11-2021

De touwtjes worden steeds strakker aangetrokken. Voor degenen die hier nog steeds mee resoneren omdat ze nog blijven geloven in hun beperkt zelfbeeld die nu constant op hen wordt geprojecteerd, is het een angstige wereld. Echter steeds meer mensen zullen en kunnen niet anders dan hun harten weer te openen,…..voor zichzelf. Omdat er een punt gaat komen in jezelf dat er geen andere optie is dan jezelf weer volledig over te geven,……..aan jezelf en aan niks anders. Hierdoor zal steeds meer worden doorzien, doorvoeld. 

Wat zij, die de wereld momenteel proberen volledig in te perken en te controleren, niet kunnen voorzien, inzien en al zeker niet kunnen invoelen is dat wij als mens zoveel meer zijn dan ze ooit voor mogelijk hebben kunnen houden. Veel meer dan dat beperkend zelfbeeld die zij ons altijd wilden en hebben opgelegd middels programmeringen, projecties enz. De tijd is daar dat wij allen in ons hart gaan voelen en ervaren, dat dit niet klopt. We stappen meer en meer uit deze matrix, deze gevangenis. 

Wat zij niet verwachten is, als wij zo klem gezet worden, dat wij niet anders kunnen dan ons over te geven………..aan onszelf. Dat wij breken maar hierdoor juist ons hart weer gaan openen en alles laten stromen. Dat alles er weer mag zijn, in onszelf. Je gaat je realiseren dat alles wat je altijd hebt weggeduwd in jezelf, wat er nooit mocht zijn, dat dit jou juist weerhield jezelf niet compleet te voelen.  Jezelf compleet voelen, heelheid ervaren gaat niet om die leegte in jezelf op te vullen, pijn te negeren , frustratie weg te duwen, tranen te stoppen maar juist om dit alles in jezelf omarmen, toe te laten. Dat alles wat je bent er volledig te laten zijn. Je bent altijd al heel geweest maar er is je geleerd dat je er niet volledig mag zijn. 

Kijk maar om je heen, je wordt “gestraft” wanneer jij je volledige zelf wilt uitdragen, vrij wilt ademen, vrij wilt bewegen, een vol-ledig vrij mens wilt zijn, heelheid toelaat in jezelf en dit ook gaat spiegelen naar anderen. Je wordt beloond als jij je klein houd, je kracht uit handen geeft, jezelf blijft identificeren met een beperkt zelfbeeld, waardoor je vast wordt gehouden in een beperkte wereld die steeds beperkter gaat worden. Echter, het mooie is dat hoe erger het wordt, hoe meer mensen zich uiteindelijk uit deze manipulatie gaan onttrekken, omdat ze niet anders kunnen. Ze kunnen niet anders dan weer naar hun hart luisteren. Jouw hart die geen begrenzingen kent, geen voorwaarden, geen gescheidenheid,  geen manipulatie, alleen onvoorwaardelijke liefde.  Opdat je uiteindelijk je eigen leven weer gaat leiden, je eigen wereld gaat creëren, vanuit hartresonantie. 

Zodra jij weer volledig vanuit je hart gaat bewegen zal je, als je weer wordt afgeleid door angst, sneller in je centrum terugkomen omdat je steeds meer uitgelijnd bent, in jezelf, op dat wat jij wel wilt. Steeds meer kom je nu in contact met anderen die met jou resoneren. Met wie je, zoals het hoort te gaan, over alles kunt praten zonder oordeel naar jezelf of anderen, zonder begrenzing. Waar jij je volledig open en kwetsbaar kunt opstellen, openstellen zonder dit te hoeven afschermen. Waar jouw kwetsbaarheid maar ook jouw kracht wordt omarmd en waar ieder zichzelf en dus anderen voed, door iedereen er volledig te laten zijn voor wie ze zijn. Hierdoor wordt ieders compleetheid gespiegeld. Dit in tegenstelling tot het blijven projecteren van tekortkomingen, beperking en het stimuleren van afscheiding, zoals die nu wereldwijd door een bepaalde groep mensen die alleen maar wereldcontrole willen hebben, wordt opgelegd. 

De huidige energieën ondersteunen je om je nog meer open te stellen voor jezelf, nog meer afgestemd te zijn in jezelf. Hierdoor houd jij jezelf staande, in dit huidige gecontroleerde wereldbeeld, die echter steeds meer aan het wankelen is. Die zich niet meer staande kan houden. Je gaat steeds meer wegen bewandelen, steeds meer van jezelf uitdragen op manieren die je nog niet kende in jezelf. Hoe meer jij van jezelf weer toelaat hoe meer er zich kan ontvouwen in jezelf, als nieuwe creatie, nieuwe ervaringen, steeds meer vanuit je volledige potentie, jouw compleetheid. 

De omgeving zal op jouw openheid gaan reageren, op jouw daadkracht die echter niet komt vanuit angst maar vanuit de rechtmatige plek in je hart. Dat jij hier bent om vrij te bewegen, vrij te ademen, te zijn, keuzes te maken die jij wilt voor het welzijn van jezelf en dus voor anderen. Dat verandering in jezelf zit, door de nieuwe wereld uit te gaan dragen. Je zal steeds meer merken, zeker nog niet overal, dat steeds meer mensen niet anders kunnen dan hier ook open voor te gaan staan. Door jouw trilling, jouw open hart, zal je anderen aanraken, bewust of onbewust. Soms hoef je niet eens in contact te zijn met iemand maar zien en voelen ze van een afstand hoe vrij en open jij je voelt van binnenuit, hoe jij je beweegt, dwars door deze dwangmatige zeer beperkende oude energie, die steeds meer aan kracht aan het verliezen is. 

Blijf jouw nieuwe wereld creëren, dwars door de huidige opgelegde energieën. Deze stroming, deze hoge frequente trilling vanuit jouw hart, vanuit jouw Bron zijn, zal mensen aanraken vanuit vrije wil, vanuit ruimtelijkheid, vanuit liefde, vanuit samenhorigheid. Dit zal steeds meer harten openen. Hier kan niks tegenop. Als iedereen hun hart weer open gaat zetten voor zichzelf en dus voor anderen, valt de matrix letterlijk uiteen. 

De tijd is daar om een diepe ademhaling te nemen. Blijf en ga doen wat jou voed, waar je van gaat stromen. Steeds meer mensen en groepen komen nu bij elkaar. Een prachtig kristallijnen grid verspreid zich steeds meer over de aarde, vanuit de mensen zelf,  hierdoor steeds meer het oude beperkende overstijgende. Hierdoor jezelf steeds meer en meer overschrijvende van binnenuit. Steeds meer levend vanuit jouw diepste Bron Zijn zodat nieuwe energie vrij kan stromen, hierdoor bewustzijnsverruiming waardoor steeds meer ruimtelijkheid, in jezelf en buiten jezelf ontstaat. Om letterlijk uit je huidige jas te scheuren want….. niks past namelijk meer. Je bent nu voorbij oude denkwijzen, oude zienswijzen. Het is klaar nu. De emmer is overgelopen.  Ga overstromen, groeien, verruimen, ademen,…….leven. 

De tijd is daar om met anderen samen te komen, om de fundering van een nieuwe aarde te gaan bouwen. Wij zijn degenen waarop we gewacht hebben. Samen zullen we elkaar voeden, groeien, vanuit een verruimd bewust zijn leven om ons meer en meer uit te gaan dragen vanuit een oneindige stroom van mogelijkheden en niet meer vanuit beperking. 

Blijf afgestemd in jezelf, blijf uitgelijnd in jezelf, met jouw Bron Zijn en ga voluit leven vanuit jouw compleetheid, vanuit alles wat je bent maar bovenal vanuit die oneindige ruimtelijkheid in jezelf die je steeds meer toelaat juist door er weer volledig te mogen zijn,… van jezelf.   

In verbinding , Ursula