Waarheid of illusie

Waarheid of illusie, teveel fantasie of een tunnelvisie, bewustzijnsverruiming of desillusie. Iedereen schrijft zijn eigen verhaal hier op aarde, leef je waarheid maar hou ten allen tijde ZELF DE REGIE.

Is er maar één absolute waarheid, of is waarheid illusie ? Iedereen heeft zijn eigen werkelijkheid, is mijn conclusie.

Waarheid is de perceptie het geloof van een individu, gevormd door zijn of haar gedachten en gevoelens om deze realiteit te leven te ervaren en ervan te leren. Ik heb mijn eigen waarheid, maar sta open voor meerdere werkelijkheden, om zo een groter bewustzijn te creëren. 

Doet het er eigenlijk toe dat er maar één  waarheid is, verankerd, solide, vast? Zie het als een referentiepunt, voelt het niet goed dan sta je voor een contrast.

Voelt het oké dan ervaar je geen weerstand. Voelt het off, observeer dan waar het gevoel vandaan komt, wat is hier aan de hand.

Zeg dan vervolgens nee, ook al wil iedereen dat je het anders ziet. Je gevoel is je kompas, je innerlijk mechanisme of je er naast zit of niet.

Sta je niet achter je gevoel en ga je toch mee met de rest dan voelt het achteraf niet goed. ONDERZOEK, maar vooral VOEL je eigen waarheid, niet omdat het op een bepaalde manier van iemand moet.

Je de waarheid laten opleggen, er over peinzen en over thinking dat is wat het ego doet. Intuïtief reageren, een innerlijk weten, met de stroom mee zonder weerstand, dat is je ziel die roept.

Iedereen heeft een eigen behoefte en ervaring nodig om zijn of haar inzicht te bereiken. Daarom kan je je nooit met iemand anders vergelijken.

Jouw eigen waarheid volgen, maakt dat je zal komen waar jij wilt zijn. Met een goed gevoel, volledig in je kracht, je leven echt leven zonder een  innerlijke disharmonie wat resulteert in confusie en pijn.

Volg je je eigen waarheid niet, dan kom je er ook wel maar middels allerlei omwegen, wat dus langer duurt. Geef je je kracht uit handen en vertrouw je alleen op anderen, dan kom je nooit in de buurt.

Vertrouw op jezelf, luister naar je HART maar wees tevens openminded voor iemand anders visie en idee. Zo verbreedt je je tunnelvisie en ga je op een nieuwe stroming mee.

Een stroom die groter en breder is met daarin ook weer andere werkelijkheden. Zo verruim je je bewustzijn, door telkens weer een nieuwere holografische wereld binnen te treden.

Door die nieuwe inzichten creëer jij telkens weer een andere werkelijkheid met een nieuwere jij. Vol enthousiasme, met een nieuwe drive, passie, daadkracht maar vooral VRIJ….