Ontkoppelt

Als baby nog redelijk vrij van overtuigingen, één met alles, het leven, geen illusie geen schijn. Daarna komen de programmeringen, welkom in het collectief bewustzijn.

Vanaf nu vergeet je dat je het leven zelf bent en identificeer je je met alles om je heen, diverse illusies, je creëert een ik, afscheiding, dualiteit een innerlijk en uiterlijk bestaan. Hier begint het spel jezelf te programmeren door de wijde wereld in te gaan.

Zie jezelf als een computer die altijd aan staat en zich voedt met overtuigingen, gevoelens en gedachten patronen ofwel met downloads en programmeringen. Nu nog wat emoties erbij voor de nuance, de contrasten en de kleurschakeringen.

Heb je geen adaptieve software dan blijf je steeds hetzelfde uitzenden, dezelfde programma’s continue opnieuw afspelen, de spelletjes worden saai en oud. Door nieuwe downloads, nieuwe inzichten te integreren groeit je bewustwording, je megabytes worden hierdoor verder uitgebouwd.

Als je systeem te vol zit met oude vastgeroeste programma’s, bugs en virussen en je geen opslagruimte meer hebt, dan blokkeer je, dan crasht je harde schijf en krijg je een burn-out. Je had de haperingen en kortsluitingen op je beeldscherm gemist of genegeerd en nu is het tijd voor grondig onderhoud.

Je haalt jezelf uit elkaar, laag voor laag totdat je de oorzaak hebt gevonden. Je vervangt deze overtuiging voor een nieuwe beter voedende programmering, de andere verdwijnt, daar ben je niet meer mee verbonden.

Wat wil je later worden als je groot bent, zoveel rollen en labels om maar te verhullen wie je werkelijk bent. Al die maskers zorgen ervoor dat je steeds meer van jezelf vervreemd raakt dat je jezelf haast niet meer herkent.

Hierdoor creëer je de illusie dat jouw essentie, wie je werkelijk bent, zonder dit alles niet genoeg is voor deze collectieve werkelijkheid. Daarbij verzwakt tevens door de constante innerlijke strijd met je ego, je eigen innerlijke kracht, dit vergroot je onzekerheid waardoor je je nog verder vastklampt aan een onwerkelijke identiteit.

Ervaren en creëren, bewustwording maar wat is nu de werkelijkheidszin ? Na elke fase in je leven groeit je bewustzijn en sta je telkens weer aan een nieuw begin.

Door elke beleving bewust te ervaren, bewust te zijn van je mind-set, hoe je handelt, hoe je op de buitenwereld reageert. Leer je vanzelf wat je beperkte overtuigingen en gedachten patronen hierin zijn, dat jij dit in essentie niet bent en zie je onderscheid in wat je gedurende je leven als patronen hebt aangeleerd.

Het leven reflecteert je hoe jouw werkelijkheid van binnen is, wat er nu in jezelf leeft hoe jij je voelt en wat je gedachten zijn. Wat niet resoneert met je ware essentie speel je in het speelveld uit meestal resulterend in frustratie verdriet, onbegrip, onmacht en pijn.

Maar hierdoor krijg je wel inzichten over jezelf en leer je je zo te onthechten van alles wat je beperkt. Door gelukkiger en vrijer te zijn merk je dat het leven opeens in harmonie met jou meewerkt.

Omdat je nu zonder weerstand in berusting je ware essentie naar buiten projecteert. Besef je nu wat het leven je eigenlijk heeft geleerd.

Een gepimpte computer met programma’s die slechts tijdelijk werken en telkens een upgrade nodig hebben om een illusie in stand te houden werkt heel demotiverend en vermoeiend, het verzwakt je energie, je interesse, het verliest zijn controle zijn macht. Je basis, je kern, dat is waar je innerlijk weten, je wijsheid zit, waar prachtige computerformules omgezet worden in oneindige creaties vanuit een hoger bewustzijn, daar ligt je innerlijke kracht.

Dit hoger bewustzijn heeft weer een bedrading naar je hart waardoor je handelt vanuit een zuiver en puur liefdevol weten. Een mainframe met een oneindig bereik en een prachtige uitstraling waar geen computer zich aan kan meten.

Je bent nu een zelfgenererende powercomputer geworden met zelfsturende programma’s van de mooiste creaties, oncontroleerbaar voor het collectief en met een ingebouwde virusscanner erbij. Onbewuste mensen zoeken overal naar deze magische software, willen dit installeren, rennen elke winkel af en staan onwetend hiervoor uren in de rij. Ze zullen dit alleen nooit buiten zichzelf vinden, het zit in je systeem, in je kern, bij iedereen, bij jou en bij mij.

Je kan dit activeren door je inzichten en ervaringen in dit leven te integreren, je kan dit niet in de handleiding vinden. Het is een andere ingang een onzichtbare plug-in waarmee je je zult moeten verbinden.

Als je geconditioneerd leeft heb je de illusie dat je niet overal je voeding je energie kan halen om op te laden, je bent dan constant, om je ergens in te pluggen, zoekende naar een contactdoos. Als je bewust leeft weet je dat je die niet nodig hebt, daar niet afhankelijk van bent, maar je geheel kosteloos ten alle tijden en overal je hiermee kunt verbinden, draadloos.

Een connectie die puur en zuiver is die met je hogere bewustzijn en je hart communiceert, die geen beperkingen heeft en alles kan laten gebeuren, laten plaatsvinden. Een energetische overdracht dat alle systemen overstijgt en waarmee je je met alles wat is, met iedereen de hele kosmos moeiteloos kunt verbinden.

De programma’s die je in de winkels koopt bestaan uit beperkte kennis die anderen gemaakt hebben maar resoneren niet altijd met jou en kunnen virussen bevatten en zo storingen in je systeem veroorzaken. De onuitputtelijke downloads uit je hoger bewustzijn is geen kennis maar een innerlijk weten, een allesomvattende stroom van wijsheid die de core van je hart raakt en het assortiment, de mogelijkheden in je database, oneindig maken.  

Als je met je energiestroom constant op deze bron afgestemd bent, ingeplugd kan zijn, waardoor je transparant wordt, door alle sluiers en illusies heen kan kijken, alles kan laten zijn voor wat het is, een ervaring en je hier niet meer mee gaat identificeren. Kun je elk spel spelen dat er maar te vinden is en zit een spel er voor jou niet bij, dan kan je het gewoon zelf creëren.

Uitgeplugd uit het collectief, geeft je vrijheid om te creëren wat je wilt omdat je van andere programmeringen bent losgekoppeld, bent ontwaakt. Je leeft nu in een programma compleet op jou afgestemd en op maat door jouzelf gemaakt.