Het zoeken stopt op het moment

jij datgene in jezelf herkent

wat jij al lang bent maar nog steeds niet in jezelf erkent.

Thuiskomen

Het voelt als de wind die onder de vleugels van trekkende vogels waait, je wordt gedragen. Deze energiestroom en frequentie kan oneindig ver reiken en zal je eigen barrieres en blokkades doen vervagen. 

Gedragen worden door de liefde die je bent, de krachtigste energie die het universum kent. Liefde, een universele taal die niet te vertalen is, alleen te voelen in jezelf, altijd, in elk moment. Thuiskomen in je diepste essentie in je hartfrequentie, waar alle wegen uiteindelijk op uitkomen, waar alles samenkomt, daar waar jij altijd al heel en volmaakt was…………. en nog steeds bent.

Hallo, welkom op mijn site,

Ik heet Ursula Hilgers. Mijn zielsmissie is om mensen (weer) te laten thuiskomen in zichzelf door de verbinding met zichzelf weer te herstellen. Dit doe ik middels zelfonderzoek, lichaamsbewustzijn, bewustzijnsverruiming en heel veel zelfliefde.

Ik zal hier wat over mijn reis vertellen en mijn zielsmissie wat verder uitdiepen. Ik beweeg mijzelf al bijna heel mijn leven tussen zeg maar, 3D en 5D. Ik hang hier meestal ergens tussenin. Ik had moeite om mij thuis te voelen op aarde. Ik was 3 maanden te vroeg geboren waardoor ik vervolgens 3 maanden in de couveuse moest doorbrengen. Heel weinig tot geen menselijk contact; niet verwarmt, geliefd en gekoesterd gevoeld, waardoor ik al heel snel uit mijn (niet veilige) lichaam wilde ontsnappen. Ik begon dus al vroeg met veel beperkende onbewuste overtuigingen in mijn systeem.  All for the experience and expanded awareness wink, maar het was wel gelijk diepgeworteld en,………veel:  Welkom op aarde.

Door de jaren heen leefde ik in een overlevingsmodus. Daar kwam op latere leeftijd bij dat ik vanuit een bepaald perspectief de struggles en planetaire levenslessen die hier in 3D (op aarde) uitgespeeld moesten worden snapte maar tegelijkertijd ook, diep in mijn hart voelde dat dit niet zo hoefde te zijn; dit leed, deze pijn, deze afscheiding in jezelf, met jezelf.

Door dit innerlijk voelen en weten maar tegelijkertijd ook verward door mijn eigen sluiers en de illusies van het dualisme alhier, was mijn bewustzijn niet vaak in mijn lichaam aanwezig maar veelal in andere bewustzijnsstaten. Hierdoor leerde ik helderziend, voelend en wetend te zijn en trainde ik mijzelf een observeerder te zijn in verschillende bewustzijnslagen.

Uiteindelijk kwam ik, na veel ploeteren, zweven, hard vallen en opstaan echt volledig thuis in mijn lichaam en ervaarde ik dat THUIS niet buiten mij te vinden was maar in mijzelf. Dat, je afgescheiden voelen of compleet voelen, een invoelings- en bewustwordingsproces is maar vooral; een keuze. Iedereen is co-creator van zijn of haar eigen leven middels zijn of haar intenties, perceptie en gevoelens. Door alles in mijzelf te omarmen,  mijzelf volledig te dragen en uit te dragen, kon alles in mij samenvloeien, stroomde alles in- en door mij heen, multidimensionaal. Door deze bewustwording kon ik het spirituele en het aardse laten samensmelten, laten samenwerken en kwam ik tot de ontdekking dat ik een schakel een vertaler in deze kon zijn.

Ik vertaal hoog frequente energieën die naar de aarde stromen naar woorden; wat de energieën met mensen doet, op fysiek, mentaal en energetisch niveau, zodat men ondersteund wordt in hun bewustwordingsproces. Voor het collectief uit dit zich in bewustzijnsgedichten die ik schrijf en door week- en dag energieën te vertalen die ik verwerk in mijn Blogs.

Op individuele basis doe ik dit o.a. middels een persoonlijke Soul Healing & Reading, zoals hier omschreven op mijn website; een mooie verbinding met jezelf, je ziel en je hogere zelf. Hierdoor zal je weer meer bewust voelen en ervaren, je herinneren dat alles wat je nodig hebt, jij alreeds in jezelf draagt. Dat je altijd verbonden bent met je hogere zelf; je innerlijke wijsheid en de bron in jezelf; een oneindige stroom van liefde en kracht. 

Verder heb ik door de jaren heen nog vele workshops, bewustzijnstrainingen, retraites, innerlijk kind- en emotioneel lichaamswerk gedaan en ben vervolgens gaan leren hoe ik met diverse energieën kon werken. Deze energieën ondersteunen het zelf genezend vermogen van het lichaam en herstelt mogelijke disbalans op energetisch, mentaal en emotioneel niveau.  Hierdoor creëer je letterlijk meer ruimte zodat een betere verbinding met je lichaam en je innerlijke belevingswereld gevoeld kan worden. Doordat je meer in balans komt kunnen sneller inzichten verkregen worden en zullen innerlijke blokkades oplossen. Ik heb verder nog o.a. de opleiding tot ademcoach gedaan om blokkades in beweging te brengen en emotionele ladingen uit het lichaam te verwijderen die een goede energie doorstroming in het lichaam verstoren. Gedurende deze opleiding heb ik mijzelf ook weer veel lichaams- en bewustzijnstechnieken eigen gemaakt.

In mijn praktijk hanteer ik de volgende tools:

• Energetische Soul Healing & Reading:
   – energetisch (healing: opschoning, 
boost, meer balans).
   – fysiek (healing: meer belichaming  van de ziel, balans).
   – mentaal (reading: bewustwording, (h)erkenning, helderheid in je innerlijke processen).
• Bewustzijnscoach; persoonlijke ontwikkeling consult/traject
• Lichaamsbewustzijn, ademhalingstechnieken, visualisatietechnieken
• Energetisch behandelaar

Je zal meer in balans komen doordat je:

• weer toestaat meer te stromen in jezelf.
• meer in je kracht gaat staan (zelfliefde).
• meer vanuit je hartfrequentie gaat leven.
• weer meer gaat vertrouwen, gaat leunen op jezelf, je gevoel en innerlijk weten
• bovenal maar vooral, weer thuiskomt……. in jezelf.