Energetische Healing & Reading

Wie thuiskomt in zijn diepste essentie, ervaart een oneindige stroom van liefde.

Volledig op jezelf vertrouwen, jezelf liefdevol dragen, daadkracht, naar je hart luisteren, zelfliefde. Hier is iedereen op zijn eigen manier wel mee bezig, alleen of met een beetje hulp van anderen.

Je hart kan je zelf wel vinden en de verbinding met jezelf is er altijd, maar soms zijn er periodes in je leven dat je het even niet meer weet of dat je het gevoel hebt het contact met jezelf (jouw innerlijke kompas) even kwijt te zijn. Je kunt dan het gevoel hebben dat je leven wordt geleid in plaats van dat jij zelf richting geeft aan je leven. Meestal neig je dan naar oplossingen buiten jezelf te zoeken terwijl de ingang naar jouw antwoorden zich toch in jezelf bevindt.

 

 

Weer thuiskomen in jezelf, is je weer herinneren dat alles al in jou aanwezig is om te creëren vanuit je hart. Jouw Ziel en jouw Hogere Zelf ondersteunen jou hierin, laten jou dit weer ervaren / in-zien.

Over de sessie op afstand

De energetische healing gebeurt op afstand.  Je kan dus vanuit een vertrouwde omgeving, thuis op de bank of bijvoorbeeld in bed, de healing ontvangen. De healing wordt ondersteund door de energieën vanuit het Source (bron) veld en op jou afgestemd, in volledige overeenstemming met jouw hogere zelf. Door de energetische healing te combineren met een reading, kan alles nog beter bij jou binnenkomen/integreren zodat je meer in balans komt.

 

De reading is een verslag van hetgeen er gebeurt met jou tijdens de healing en de boodschappen die ik tevens ontvang van jouw ziel en jouw hogere zelf vanuit het Source veld. Hierdoor kan alles nog beter bij jou binnenkomen/ integreren.

Voor jou kan deze zielen reading ook een bevestiging zijn (dat liefdevolle duwtje in de rug) van hetgeen je aan het doen bent of wilt gaan doen in je leven maar hierin bevestiging / berusting wilt hebben, dat je volledig op jezelf kan vertrouwen, op de stem in je hart, jouw hogere zelf.

Bij jouw verslag van de reading zit tevens een link voor een integratiesessie. Je kunt uiterlijk 4 weken na ontvangst van jouw reading een online sessie van 30 minuten inplannen. Tijdens deze zoom sessie kan je vragen stellen over jouw Soul Healing & Reading en kunnen we, daar waar het zich ontvouwt, nog bepaalde vraagstukken verder uitdiepen.

 

 

ENKELE TESTIMONIALS

Wat een mooie ervaring! Heel bijzonder hoe Ursula op afstand kan invoelen en afstemmen op iemands energie, op iemands zijn. Ik voelde me al een paar weken overvraagd en dolende. Een drukke tijd van zorg lag achter me, afscheid nemen en verwerking en ik leek de draad maar niet op te kunnen pakken om weer verder te gaan. Geen idee waar te beginnen en toen Ursula’s healing voorbij kwam, voelde dat als het juiste moment. Ik wilde graag wat hulp, richting of bevestiging ontvangen. Ik ben tijdens de sessie op bed gaan liggen en voelde na een tijdje wat tintelingen. Soms warm in mijn buik of juist in armen en benen. Daarna weer kouder. Ik zakte soms wat dieper weg in slaap en achteraf was ik volledig ontspannen. Ik heb die nacht fantastisch geslapen!

Na een paar dagen ontving ik het verslag van mijn healing en daarin stond precies omschreven hoe ik me voelde. Ik heb het letterlijk met tranen in mijn ogen gelezen. Het was zo spot-on! Dat gaf een fijn gevoel van (h)erkenning en gezien worden. Wat Ursula gevoeld en gezien heeft, sloot aan bij hoe ik mij voelde en mijn twijfels. Op een zachte en liefdevolle manier kreeg ik in de healing ook wat richting mee. Op een positieve manier gaf de healing aan waar ik op mag vertrouwen. Het voelde voor mij als een vriendelijke bevestiging, een aanmoediging en het sterkt me in het nemen van een volgende (kleine) stap.

Nogmaals dank Ursula! Het is echt een aanrader voor als je je overweldigd voelt en even terug wil naar je kern voelen.

Patricia Ferdinandus

Ik was blij verrast dat de afspraak in de avond kon plaatsvinden en ben dan ook direct in slaap gevallen nadat de healing begon. De volgende ochtend voelde ik duidelijk dat er ontzettend veel in beweging was gebracht.

Het lezen van de reading na afloop heeft een diepe indruk achter gelaten en veel inzicht gegeven in de processen waar ik in zat.

Dank voor je liefdevolle bijdrage!

Regina van Eijk

Zie voor meer ervaringen het kopje Testimonials in de menubalk bovenaan.