Enkele ervaringen

  • Deze vorm van healing/reading heeft mij een stuk dichter bij mijn ware kern gebracht. Puzzel stukjes van jaren geleden vielen mooi in elkaar. Ik zag ineens de verbindingen. De mooie symboliek van de reading werd direct door mijn ziel vertaald en in verband gebracht met gebeurtenissen uit mijn leven. Hierdoor is het pad wat ik bewandel veel bewuster geworden. Deze vorm van healing en reading raad ik iedereen aan die zichzelf beter wil leren kennen, Johanna Brusse.                                                            
  • In de eerste momenten van de reading voelde ik al onze energetische verbondenheid tot stand komen. Niet alleen voelde ik me liefdevol en warm gedragen, ik kreeg ook een groot oppervlak te zien, versierd met blauw-zilverkleurige regendruppels die perfect symmetrisch georganiseerd waren. In Ursula haar reading verslag las ik achteraf dat zij boodschappen ontving die blauwe elektrische lichtflitsen en bollen bevatten. Onze zielen waren inderdaad in diepe verbinding! Tijdens de reading nam de energetische verbondenheid alleen maar toe, en ik voelde me ook heel beschermd. Ik kon veilig wegzakken in onze samengesmolten energetische velden. De dag erna zinderde de hele dag de verbondenheid en liefde, waarmee de reading gegeven was, nog na. Ik voelde me meer “heel” en coherent. Alsof alles rustiger en duidelijker was op mijn pad. Er was inderdaad constructief gewerkt aan mijn energetische structuur!   Wat mij het meest is bijgebleven, is hoe accuraat haar symbolische – en soms heel concrete – boodschappen mijn levensfase beschrijven. Haar verwoordingen lijken de stem te zijn van mijn eigen hogere zelf: waar ik me nu op mijn levenspad bevind en waar ik momenteel mentaal en spiritueel aan werk, heeft Ursula feilloos aangevoeld. Haar reading verslag was een zeer welgekomen bevestiging van het pad waarop ik me momenteel begeef, Olivier Loose.