Je eigen creatie

Mijn creatie

Je hoeft mijn gedichten niet te lezen of te begrijpen, want dit is een onderdeel van mijn bewustwording, mijn wandeling over het pad. Maar misschien vindt je resonantie in de woorden, want dit komt niet vanuit mijn ego maar rechtstreeks uit mijn hart.

Je passie je creativiteit, waar te vinden waar te zoeken, moet ik dit leren, wat is mijn kwaliteit, ben ik wel creatief ? Moet ik dan innovatief zijn, is het iets impulsiefs of is het puur intuïtief?

Je passie en creativiteit vindt je niet, maar is altijd al in jou aanwezig. Maar er is zoveel afleiding dat je er niet altijd bij kunt, het niet altijd ziet voelt of doorhebt, want je bent altijd druk doende of afgeleid altijd bezig.

Als je eenmaal hebt gevoeld in je ware kern te zijn, gecenterd, gefoccused op niks, puur zijn met wat-is, in balans. Dan krijgt je ware essentie, je levens energie de ruimte om te stromen, je ervaart dan een sensatie van pure sereniteit en pure passie tezamen, je komt dan in een soort van trance.

Maar creatie laat zich niet forceren en komt pas tevoorschijn als je alles loslaat. Als je je beperkingen en overtuigingen overboord gooit en je het onbekende, de oneindige vrijheid en mogelijkheden in jezelf toestaat.

Toen dit kwartje bij mij viel en ik uiteindelijk los liet kon de energie vrij stromen vanuit mijn hart tot aan mijn vingertoppen. Bewegend over mijn toetsenbord een oneindige stroom van woorden, ik kan niet meer stoppen……………

Mijn gevoelens, gedachten, inzichten, ervaringen en transformaties niet via mijn overthinking of ego maar vanuit elke cel in mijn lichaam, mijn wezen nu uitgedrukt solide vast in deze werkelijkheid vastgelegd voor iedereen openbaar, waarom ? Omdat ik mensen wil laten triggeren laten motiveren wat meer naar binnen te kijken, hun ware essentie te gaan ervaren en voelen, daarom.

Iedereen heeft issues, levensvragen en obstakels in het leven die in gradaties opspelen maar ze zijn allemaal essentieel. Je moet je eigen weg hierin vinden maar elkaars inzichten delen door erover te praten en laten spiegelen dat is voor de meesten uit hun comfortzone stappen, te dichtbij te emotioneel.

Issues en pijnstukken worden meestal binnen gehouden daar wordt onderling niet vaak over gecommuniceerd. Mensen blokkeren dan, willen dit niet uiten of hier naar luisteren dit wordt niet geaccepteerd, voelen wordt dan al helemaal niet getolereerd.

Het fijne van geschreven woorden is dat ieder er uithaalt wat bij hem of haar resoneert in dit moment. Het hangt van je eigen bewustzijn af of je iets wel of niet herkent.

Het is communicatie zonder de verwachting te moeten reageren. Het is een overdracht van energie, van gedachten gevoelens uitgedrukt in woorden, doet het je niks dan kan je het simpelweg negeren.

Je hoeft het ook niet altijd te begrijpen, het zijn tenslotte niet jouw woorden, maar je onderbewustzijn doet dit wel en ziet dezelfde les. Op een gegeven moment heb je dan z’n aha-moment je wordt dan steeds beter in het spelen van het spel, je leven, je gaat dan door je eigen inzicht sneller door je proces.

We denken dat we gescheiden zijn van elkaar maar dat is een illusie, jij bent ik en ik ben jij, we ervaren vaak hetzelfde maar vanuit een eigen perceptie een eigen persoonlijke beleving. Vanuit je eigen waarden en normen, opgelegde overtuigingen en vanuit een andere omgeving.

Maar motivatie en inspiratie vindt je toch meestal als je in een moeilijke fase in je leven zit want dan ga je uiteindelijk naar binnen en roep je je innerlijke kracht aan. Dat is waar, want na z’n proces ben je vrijer in alles en stroomt alles beter omdat je steeds meer in jezelf gaat geloven en in je kracht gaat staan.

Dat is het mooie aan het leven, het is energie dat beweegt in golven met heerlijke hoogtepunten en diepe dalen. Het gaat erom dat je uiteindelijk je eigen balans hierin vind door je inzichten te integreren en dus steeds minder beperkingen kent zodat je meer uit je leven kunt halen.

Maar de essentie van dit alles: een verlangen, gemis, pijn hoop verdriet geluk en liefde dat is universeel. Dit is waar ik mijn passie mijn creativiteit uit put, mijn creatie vanuit mijn essentie is mijn bijdrage aan dit geheel.

Wanneer weet je of je een passie, je creativiteit hebt gevonden ? Je hebt dan een onuitputtelijke energie, ongeremd, je voelt geen enkele weerstand en bent zonder beperkingen met alles verbonden.

Iedereen heeft iets creatiefs een creatie in zich dat in welke vorm dan ook er uiteindelijk uit wil, naar buiten. Door je leven echt te leven, te voelen en te ervaren vanuit je hart, ontdek je vanzelf een manier hoe je dit moeiteloos vanuit jezelf kunt uiten.

In je hart zit je passie, je innerlijk weten je kennis voor manifestatie . Open je hart, ga jezelf volledig voelen zo worden dromen verwezenlijkt en wordt je levensenergie naar iets tastbaars omgezet, vanuit hier vloeit dan je eigen creatie.