Je eigen leven creëren

Je eigen leven creëren is iets wat je al altijd al doet en hebt gedaan. Je uiterlijke wereld is altijd tijdelijk, altijd veranderlijk maar jij blijft jij, in je eigen bestaan.

Mensen, situaties, ervaringen het is altijd een komen en gaan. Je kan besluiten hier een tijd in te blijven hangen, passief daar blijven zitten of weer verder creëren en weer opstaan.

Maar waarom lijkt creatie dan soms lastig, blijf ik maar telkens hetzelfde creëren. Omdat je bepaalde beperkte overtuigingen hebt die niet met je hogere zelf meer resoneren maar je blijft het maar proberen.

Tegen de stroming op zwemmen omdat je bent opgevoed met no pain no game. Zal resulteren in uitgeput zijn van het vechten en de conclusie zal zijn : everything still remains the same.

Het is niet de buitenwereld die je kan veranderen, het is je eigen perceptie, je overtuiging waar gevraagd wordt naar te kijken. Je hogere zelf, je hoger bewustzijn laat je dit voelen door dit als niet prettig te laten ervaren waardoor je begeleidt wordt ergens anders naar te reiken.

Een andere overtuiging een andere gedachte die meer in lijn ligt met jouzelf, een beter en fijner gevoel. Een andere kijk op dingen door het oude los te laten en te focussen op een andere beleving een ander doel.

Hierdoor zal een situatie dezelfde situatie blijven, maar loop je hier dit keer aan voorbij. Die vicieuze cirkel daar ben je nu voor altijd uitgestapt, wordt niet meer door jou gevoed, jijzelf bent dit keer verandert, meer in resonantie met jezelf, een andere jij.

Door steeds meer naar jezelf te gaan luisteren, vanuit je hart, vanuit integriteit. Zal je steeds mooiere dingen gaan creëren, maar nu vanuit vrijheid en spontaniteit.

Steeds minder in beperking, afhankelijkheid of complexiteit. Nu vanuit je eigen kracht, vanuit je eigen creatie, vanaf nu vanuit je eigen volledige capaciteit.

Creëren doe je heel de dag, altijd, maar nu bewust, doelgericht, je weet nu wat je niet meer wilt en wat wel. Nu staat niks je meer in de weg en wordt het opeens een leuk spel.

Een wereld waar je kan creëren wat je maar wilt. Bewuste creatie, de ene manifestatie nog mooier dan de vorige, maar nu niet meer onbedoeld of ongewild.

Iedereen manifesteert zijn of haar creatie vanuit hun eigen trillingsfrequentie. Hierdoor worden situaties en mensen aangetrokken met dezelfde resonantie.

Uiteindelijk zijn alle creaties bedoeld om jou te laten zien. In hoeverre jij in volledige vrijheid aan het creëren bent of dat je van binnen nog iets mag inzien.

Omarm elke ervaring, zie het als een uitdaging of verrijking jezelf helemaal te zien en te kennen, het heeft je iets te vertellen over jezelf, zo creëer je wie je echt wilt zijn. Een co-creator met een vrije wil, creëren vanuit een fijn gevoel, vanuit je hart, in volledige bewustzijn.