Kiezen

 

Zo gemakkelijk als je je uiterlijk, je buitenkant elke dag kunt aanpassen, wijzigen en vertegenwoordigen. Zo gemakkelijk kan jij je mindset, jouw innerlijke stemming wisselen, doen veranderen.

Niemand bepaalt jouw flow, jouw appearance, hoe jij het pad bewandelt, alleen jij. Dit geldt ook voor je innerlijke wereld, jouw mindset jouw mood of je je beperkt voelt of vrij.

Je bent verantwoordelijk voor je eigen handelen, denken en zingeving. Het leven dat jij ervaart heeft niks met de buitenwereld te doen alleen met jouw eigen innerlijke beleving.

Durf en probeer altijd trouw te zijn aan jezelf vanuit zelfliefde en integriteit. De buitenwereld is neutraal, jouw innerlijke wereld jouw perceptie vult dit in met jouw waarheid.

Voel je happy in alles wat je doet. Niet door de buitenwereld op te leggen dit jou te laten ervaren, zodat je je fijner voelt, dat is niet waarom je iets of iemand ont- moet.

Hierdoor zal je altijd de overtuiging hebben iemand anders of een situatie nodig te hebben om jou te spiegelen, wachtend op een bevestiging die zich als een gebeurtenis aanbiedt. Wees zelf het voorbeeld het gevoel dat je zoekt, wordt het niet: wees het, je bent het namelijk al, alleen zie je het soms nog niet.

De buitenwereld is het oefenterrein jouw spiegel om te achterhalen hoe ver je soms nog van jezelf verwijderd bent. Voelt iets niet oké, ga dan bij jezelf te rade welke overtuiging niet in overeenstemming is met je ware kern, maar die jij nog steeds als waarheid ziet en dus telkens naar je toe trekt omdat je dit uitzendt.

Als iets niet meer goed voelt , erken het en laat het dan gaan, het heeft je ooit gediend maar nu niet meer. Hierdoor geef je jezelf de ruimte nieuwe overtuigingen te ervaren prachtige nieuwe werkelijkheden te beleven, maar alleen jij kunt zorgen voor deze ommekeer.

Gaat het niet zoals jij het wilt, dan kun je erin geloven dat het leven loopt zoals het loopt. Je kunt daarentegen ook al het andere zijn en voelen, elke seconde de mogelijkheid een keuze te maken waarbij je je goed voelt zodat je daadwerkelijk kunt gaan ervaren dat waar je vroeger alleen maar op had gehoopt.

De buitenwereld zal niet veranderen, de verandering gebeurt van binnenuit, alleen dit is relevant. Hierdoor zal je een constant gevoel van plezier en geluk ervaren, hoe iets zich dan ook voor je ontvouwt, jij zal niet meer getriggerd worden, er is in jouw beleving namelijk niks aan de hand.

Neem het heft in eigen handen, ervaar het leven zoals jij het wilt beleven. Het leven is er voor jou, je zult er alleen wel zelf invulling aan moeten geven.

Wat het leven jou reflecteert, jou aan liefde en joy terug zal geven. Hangt af in hoeverre jij jezelf toestaat liefde en geluk te voelen vanuit jouw innerlijke wereld in jouw ervaring, jouw leven.