Het leven

 

Ik ben gelukkig, ik voel me heerlijk, wat ik ook doe. Het leven lacht me toe.

Ik hang tussen 2 fasen van het leven in, ik weet niet wat ik wil. Het leven staat al een tijdje stil.

Ik ben op, ik wil alleen zijn, nergens naar toe. Het leven maakt me moe.

Ik kom niet vooruit, ik glij telkens weer terug, ik kom niet dichterbij. Het leven gaat aan me voorbij.

Ik heb het gevoel dat ik moet blijven rennen, dat ik alles maar op het nippertje heb overleefd. Je wordt volledig door het leven geleefd.

Ik snap er helemaal niks van, weet echt niet waar ze het over heeft. Het leven wordt door iedereen anders ervaren, anders beleefd.

Alles lukt, kost me totaal geen moeite, geen contrasten, hoe dit komt, geen idee. Je leeft in overgave en stroomt met het leven mee.

Niks lukt, wat ik ook probeer, ik geef het op dit heeft geen zin. Je zwemt tegen de stroming in.

Het leven dat vanuit jouw innerlijke wereld naar buiten wordt geprojecteerd. Het leven dat jouw manifestatie naar jou terug reflecteert.

Het zijn allemaal mindsets die als golfbewegingen komen en gaan. Allemaal ervaringen, maar jij blijft jij, waar jij je ook bevindt, het leven blijft bestaan.

Het leven, een school voor bewustwording, maar je bent hierin geen leerling, docent of examinator. Het is een reis met oneindige mogelijkheden en jij bent de touroperator.

Een reis waar alles fout kan gaan of de perfecte reis wordt, maar dat maakt helemaal niks uit, het gaat om de ervaring. Elke reis is leerzaam, verrijkt je en is weer een beleving.

Een reis, een bewuste belevenis met jou als reiziger als reporter en het leven als bagage. Alle input vervolgens vastgelegd in een fotoalbum en een reportage.

De ene reis eindigend met extra bagage, maar weer een andere reis op de terugweg een koffer minder, ergens laten liggen, vergeten. Daar achter gelaten door nieuwe inzichten, deze zware koffer was niet meer nodig fluisterde je innerlijk weten.

Totdat je uiteindelijk volledig en compleet bewust zonder koffers en zonder handbagage ergens heerlijk ligt met de warme zonnestralen op je gezicht. Vol van en met het leven maar tegelijkertijd zo vrij en zo vederlicht.

Het leven is……..wat-is, precies zoals het is, in perfecte balans en vol met liefde voor jou. Door je mindsets ervaar je middels jouw energetische overdracht jouw leven, het leven, het leven dat jou nooit verlaat, dat altijd ongeacht wat, bij jou blijft, eeuwig trouw.

Een verhaal waar geen einde aan komt, het leven blijft altijd stromen, het leven daar waar jij je focus op legt, naar kijkt. Waar jij je energie op richt gaat voeden, gaat leven, dit wordt dan jouw werkelijkheid.

Het leven laat je zien, voelen, horen, ervaren, beleven, zoveel doorgangen en ingangen. Het is een constante wisselwerking van geven en ontvangen.

Het leven onlosmakelijk met jou verbonden, als je wakker wordt is het leven er nog steeds, altijd. Elke dag de keuze om opnieuw te kiezen, een ander verhaal een reis, een nieuwe realiteit.

Het leven als een spiegel oneindige ervaringen zodat jij het leven gaat leven, gaat leren kennen, herkennen en bewust worden en zijn, één met het leven, opdat jij het leven als geen ander kent.

Waarom, omdat jij de levensenergie, het leven zelf BENT.