Stilte

 

Stilte is niet je vijand of je vriend, stilte kiest niet. Stilte weerspiegelt jou hoe jij jezelf ziet.

Stilte zal je niet buiten je vinden maar kan alleen binnenin jou plaatsvinden. Die nietsheid waar alles aanwezig is zal je daar kunnen ervaren, ondervinden.

Stilte is pure sereniteit en pure oerkracht ineen. Stilte is compleet onthecht maar tegelijkertijd een gevoel van oneness, verbonden met alles en iedereen.

Stilte brengt je tot stilstand om je ruimte te geven voor inspiratie. Stilte is de basis voor zelfgenezing en transformatie.

De stilte in jou is allesomvattend, jouw onuitputtelijke energiebron, jouw innerlijk weten jouw wijsheid. Stil zijn hangt af van jouw bewustzijn, jouw alertheid in het moment, jouw aanwezigheid.

Stilte laat je de waarheid zien, laat jou jezelf tegenkomen. Stilte doorziet jouw maskers, sluiers en illusies zodat jij tot je kern kan komen en weer gaat stromen.

Stilte laat jou het leven weer resoneren met jouw hartfrequentie. Stilte laat jou weer leven vanuit jouw ware essentie.

Stilte laat je zien, voelen en horen zonder gevoelens, emoties en gedachten. Stilte is de bron voor het ontdekken van jouw innerlijke krachten.

Innerlijke stilte kan worden ervaren als een mooie zonsondergang maar ook als een wervelstorm. Stilte kan alle gedaantes aannemen maar heeft eigenlijk geen vorm.

Stilte laat jou de liefde in jezelf en dus in alles en iedereen om je heen zien en voelen. Een gevoel van thuiskomen in jezelf waardoor alle tegenstrijdigheden in je wegspoelen.

Stilte is eigenlijk niet te omschrijven, heeft geen naam, kent geen woorden geen uitleg en dat voelt heel fijn.

Stilte laat jou compleet voelen, stilte laat je zijn…….