Synchroniciteit

 

Je hoger bewustzijn kent geen strijdt tegen de klok, geen conflict met tijd. Het kent alleen de stroming van synchroniciteit.

Voor mij staat synchroniciteit voor overgave, berusting en vertrouwen voor dat wat is en wat komen gaat. Dat alles altijd zijn weg naar je vindt en altijd op tijd bij jou zal aankomen waar je ook bent of staat.

Niet dat je niks hoeft te plannen of te doen, maar als je gedaan hebt wat je op dat moment kon doen, ofwel je intentie hebt laten stromen, laat je het vervolgens los. Door hier vertrouwen in te hebben en dit ook zo te voelen, te ervaren, voorkom je dat je het vasthoudt, ontregelt raakt en zo weer beland in je hoofd, in die chaos.

Een intentie uitzenden vanuit verlangen is niet verkeerd mits je hierop vertrouwt. Als er geen berusting is zal er een andere lading worden opgebouwd.

Een lading van onrust disbalans en angst voor wat er mogelijk wel of niet gaat gebeuren. In plaats dat je intentie je opbeurt zal het aan je gaan knagen en laat je je weer door andere werkelijkheden meesleuren.

Zoveel realiteiten om uit te kiezen, waarom niet één kiezen waar jij je goed bij voelt. Richt je energie op dat wat jij echt wilt, vanuit je hart niet vanuit je ego want dan creëer je situaties die je niet had gewild, niet had bedoeld.

Met je gedachten manifesteer je het leven. Let er goed op welke gevoelens je hieraan koppelt welke kleur je het leven wilt geven.

Als je intenties en positieve gevoelens matchen dan ervaar je een prachtige flow van continuiteit. Er openbaren zich dan steeds nieuwe mogelijkheden, openingen zonder blokkades zonder die complexiteit.

Synchroniciteit ervaar je doordat je merkt dat het leven je toelacht en je zonder veel inspanning situaties aantrekt. Je hebt het soms niet eens door omdat je moeiteloos door het leven stroomt en niets je terughoudt omdat, wat je op dat moment naar je toetrekt matcht met hoe jij jezelf op dat moment voelt omdat jij diezelfde vibratie hebt.

Hoe meer je in balans bent hoe meer synchroniciteit je zal ervaren. Je overziet nu het groter geheel je ziet nu wat is, in volledige acceptatie zonder dat het zich meer hoeft te verklaren.

Hierdoor creëer je geen toevallige gebeurtenissen meer, het staat los van je lineaire tijdsbesef. Het is een harmonisch samenkomen van dat wat jij uitstraalt, bent, en niet telkens meer een levensles.

Synchroniciteit gaat voorbij rationeel denken, je kan dit alleen ervaren door volledig vanuit je hart te leven. Door je bewustzijn te verruimen integreer je dit meer en meer in jezelf, waardoor je het leven steeds mooier zal beleven.

Als je bemerkt dat je jezelf constant betrapt met een glimlach op je gezicht. Wees er dan op berust dat er weer iets moois op je te wachten staat, iets moois voor je klaar ligt.